Call to action i din email og vigtig information i toppen

Vi har givet dig nogle tips om bygning ”opt-in” til email lister og hvordan du kan skrive dine emne linjer til at forbedre din online markedsføring. Disse er temmelig grundlæggende, men de er vigtigt for at udføre din email marketing kampagne korrekt.

I denne artikel skal du se på et vigtigt aspekt af email marketing, der synes at være overset. Men hvis du ignorerer denne, bliver din abonnenter sandsynligvis ikke ved med at læse dine emails eller bruge den ”call to action”, du ønsker.

Her er lidt at overveje:

64% af online forhandlere har deres indhold højt oppe i selve emailen.
Internet Forhandlere

64% af befolkningen, der får tilbud bruger ”preview” ruden som deres standard.
Besøg MarketingSherpa

69% som bruger email på deres arbejde ser som regel emails i deres preview ruder.

Besøg MarketingSherpa

80% som bruger email på deres arbejde er afhængige af Outlook, som giver preview ruder.
Besøg MarketingSherpa

Baseret på disse statistikker, er betydningen af at skabe ”preview-ready” email temmelig stor. Nu hvor vi ved  dette kan vi stille spørgsmålet:

Hvad kan du gøre for at gøre din email ”preview-ready” klar?

Her er et par tips til at få dig i gang.

Sæt de vigtigste oplysninger op i toppen af emailen, husk den første statistik som jeg nævnte tidligere,  at 64% af online forhandlere lægger det vigtigste indhold øverst i deres email. De gør det, fordi de ved at en masse af deres abonnenter beslutter, om de vil åbne emailen baseret på, hvad de ser i ”preview” ruden. Så hvis toppen af din email ikke indeholder et stærkt tilbud, en stor overskrift, eller en interessant teaser, vil en masse af dine abonnenter aldrig føler sig tvunget til at åbne dine emails.

Tag et kig på indholdet af din e-mail. Fremhæv de vigtigste punkter (tilbud / ydelser) i meddelelsen, og sæt det op til den øverste del af emailen. Hvis disse punkter er stærke og interessante nok, vil dine emails sandsynlig vis blive åbnet.

Her er en anden ting du bør gøre: Send emailen til dig selv, før du sender den ud til dine abonnenter. Kig på emailen i ”preview” ruden og spørge sig selv ærligt, ville du selv åbne den, hvis du var den gennemsnitlige abonnent. Finde ud af hvad du kan tilføje eller fjerne for at gøre budskabet ”preview” stærkere.

Eliminer overskrifter eller store billeder øverst på e-mail

Mange virksomheder spilder kostbare plads over klappen (og i indholdsruden) med store overskrifter, billeder og firmalogoer. Dette er problematisk af flere grunde:

Det tager alt for meget plads i indholdsruden, og det giver ikke ”previewers” en tvingende grund til at åbne dit budskab.
Mange email-programmer blokere stadig billeder som standard, så i stedet for et billede, er der vist et stort rødt “X.”

Store billeder kan bremse email ”preview” indlæsningstid, hvilket får læserne til at gå hurtigt videre.
Hvis du ønsker at bruge billeder i dine emails,  er det helt fint, men skubbe dem ned, så de ikke tilstopper visningsruden. Sørg også for filstørrelsen af billederne er lille, så de indlæses hurtigt. Brug også ”alt/tiltle” tekst muligheden til at beskrive et billede for at lokke dine abonnenter til at trykke på ”Vis billeder i denne email”.

Placer en opfordring til handling øverst på siden, evt som et link.

Generelt, ville jeg lave en ”call to action” i alle skærmvisning. På denne måde, kan en person uanset hvor, de er i emailen gøre en ”call to action”. Det samme princip gælder, når du skræddersy din email til visningsruden. Placering af et ”call to action” øverst i emailen giver ”previewers” en måde at besøge din landingpage uden faktisk at tage sig tid til at åbne emailen.

Er dine emails ”preview” rude klar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *