Email Marketing Tips – Del 1: List Building

I denne serie af artikler, vil vi udforske de bedste tips til at køre succesrige e-mail marketing tips. E-mail marketing, på trods af alle de muligheder, der findes i et skiftende digitale verden, er stadig den mest personlige og effektive måde at markedsmæssige tjenester … hvis det er gjort rigtigt.

Jeg blev forelsket i en af ​​de første e-mail marketing stykker jeg har modtaget. Det var simpelt tekst, da de alle var helt tilbage da, og var underholdende og informativt. Der var kun tre små punkter til det, så det tog ikke mere tid at læse, men de tanker den fremprovokerede opholdt sig med mig indtil næste nummer ville ankomme en uge senere.

Det var fra en lille tegnestue og det blev kaldt “The Hip-O-Meter.” De tre poster var sjove fakta og projektører på interessante og unikke designet genstande, bøger eller produkter og gik med “hip”, “Hipper”, og “gadeboder.” Det lukket med et lille stykke, Hawking fordelene ved at bruge den lille studiets tjenester og antallet af abonnenter, der modtog den e-mail nyhedsbrev. Jeg så det gå fra godt 100 til over 4.000 i løbet af få måneder.

Det inspirerede mig til at gøre det samme for den selskabsskat, jeg var med. Betød for min afdeling, det omfattede billeder, links og animerede GIF’er med 10-12 poster pr ugentlige nyhedsbrev. Afdelingen havde omkring 100 mennesker i det, men i løbet af nogle måneder havde abonnent listen i virksomheden nyhedsbrevet gå ud til hver afdeling og den verdensomspændende distribution blev modtaget af over 25.000 ansatte.

Disse dage, jeg ser frem til bestemte e-mails. Min bil forhandler sender altid rabatkuponer, Fab.com har masser af ting, jeg ønsker (men ikke har råd), Bed Bath and Beyond sender rabat meddelelser og så videre med et par favorit detailhandlere og servicevirksomheder. Det er derfor, jeg ikke afmelde fra deres postlister.

Så hvordan ville en virksomhed eller tunge-ejerforholdet gøre brug af e-mail markedsføring? Vigtigst, hvordan ville disse enheder opbygge en liste over folk, der ønsker at modtage deres e-mails?

Start med “The Hook”
“The Hook”, som det er kendt i salget, er noget, der vil tiltrække sig opmærksomhed hos en målgruppe, og er en opfordring til handling for at få dem til frivilligt at give dig deres kontaktoplysninger. En e-mail marketing program, der tilbyder rabatkuponer, tips eller oplysninger ikke umiddelbart tilgængelige for kunder, er en god krog til at få folk til at tilmelde sig og åbne dine e-mails.

Brug dine eksisterende kunder
Ikke alene er dine eksisterende kunder den største base for din e-mail liste, er de også den stærkeste kraft til at dele dine e-mails med deres venner (den digitale ækvivalent af mund-til-mund reklame). Hvis du ikke har adgang til deres e-mails via andre oplysninger, du måtte have som en del af dine forretninger med dem, er det tid til at begynde at indsamle deres e-mail-adresser.

Når du servicere en ny kunde, skal du sørge for at bede om deres e-mail kontaktoplysninger, men for eksisterende kunder, enten bruge et telefonopkald metode (som de er fortrolige med din virksomhed, så fortæl dem du opdaterer din clint information). Dette er også en god måde at minde kunder / klienter om din virksomhed, hvis du ikke har set dem i et stykke tid.

Sæt en annonce på dit eget websted, for din egen virksomhed
En iøjnefaldende annonce på dit websted sidebjælke eller ind med dit indhold, reklame dine e-kuponer og sådan vil få folk til at opt-in (villigt vælge at modtage dine e-mails). Mens du indsamle opt-ins for e-mails, skal du også indsamle Twitter navne samt tilskynde folk til at følge dig på Twitter, Facebook, Pinterest eller nogen andre sociale mediekanaler din virksomhed anvender.

Jo mere indhold, bundet til den pågældende annonce (klik-thru skulle gå til den annoncerede tilbud og har andre ydelser / produkter til salg er opført som godt. Brug krogen til at sælge såvel som at indsamle oplysninger. Check out OptimizePress som et godt værktøj til konvertering klik-thrus til kunderne.

Du kan også overveje en Lightbox Pop-up til dit websted, i stedet for et tilføje. Desværre er der mange browsere har en pop-up blocker, så det er en crap skyde på, hvor godt det kan fungere for dig.

Brug aksjer knapper til at få seerne af din blog / website til at dele indhold på deres egne sociale medier kanaler med en knap eller anmodning om at opt-in til dine e-mails. For eksempel, hvis dit websted har en bagsidetekst om et salg eller et nyt produkt gør det delbar, så den kan gå viral.

Brug LinkedIn Kontakter
Hvis du bruger en god mængde tid på at lave forbindelser på LinkedIn, hvorfor ikke downloade deres kort og tilføje dem til din e-mail liste? Så længe du giver dem en opt-out mulighed, vil der ikke være noget problem med spamming.

Du kan også deltage i relevante LinkedIn grupper samt bruge din statusopdatering funktionen til at køre ligesindede udsigter til din e-mail opt-in til tilmelding.

Gæst Blogging
Der er mindst tusind blogs for hver type virksomhed, så brug din viden til at skrive (eller hyre en ghost writer) for at skrive interessant indhold på diverse blogs at kigge interesse potentielle kunder og drive dem til din opt-in side. Top blogs nå ud til millioner af læsere, så hvorfor ikke få fat i en vis opmærksomhed til dig selv?

Købe lister
Gør det ikke! Også, aldrig nogensinde sælge din liste.

Er du Spamming?
Når folk opt-in, de giver dig tilladelse til at sende dem dine e-mails (købt lister er ikke opt-ins og kan være meget farligt!). Med LinkedIn, starter hver e-mail jeg modtager ved at forklare, at jeg er forbundet med afsenderen. Okay, det gør mig lidt mere tryg, men indholdet er det sædvanligvis forstyrrer mig. Det er hårdt sælge, multi-level marketing pladser og jeg anser mlm at være svindel. Det vigtigste er, at jeg åbne den, når emnelinjen indeholder, “forbindelse på LinkedIn.” Problemet er, når der ikke er nogen mulighed for at fravælge.

Deal med opt-out anmodning hurtigt! En af styrkerne ved en e-mail marketing service er, at opt-outs automatisk bliver slettet. Hvis du gør det selv og nogen får tre eller flere e-mails efter opt-out, kan du står over for en spam afgift. Spam love er barske og kan ruinere din virksomhed. Være bekendt med dem, før du gør din første mailing.

Check Out E-mail-tjenester
Som forberedelse til at starte din e-mail marketing, skal du starte shopping for e-mail-tjenester. Måske har du hørt om konstant kontakt og mens omtale af dem ikke er en anbefaling, der er mange virksomheder, der tilbyder forskellige tjenester til forskellige priser. Vær forsigtig med at google “e-mail marketing tjenester” som nogle steder har deres egne “top ti anmeldelser” med deres selskab i toppen. Tjek dette site. Husk du ønsker en service, der giver dig mulighed for at uploade vCards for nem opsætning af din liste. Du kan have mere end tusind forbindelser på LinkedIn, og kan downloade en vcard fil, men du bør være i stand til at uploade filen effektivt og korrekt.